Ska 86 - Sayang 2 Ska Version Lagu MP3 dan Video Download

Ska 86 - Sayang 2 Ska Version

Gambar Ska 86 - Sayang 2  Ska Version

Listen: 22.6M

Date: 14 Apr 2018

Duration: 06:36

Likes: 81.8K

Ska 86 - Sayang 2 Ska Version Video :

Description:

Ska 86 - Sayang 2 Ska Version , lirik lagu Sayang 2-Nella Kharisma

Cubo rungokno tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
Ombak segoro kok saja ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sepi ing atiku
hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam-laman esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedip ing moto
Wes marem atiku

Cubo rungokno tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
Ombak segoro kok saja ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungah ing atiku sepi ing atiku
Hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam-laman esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedip ing moto
Wes marem atiku

Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungah ing atiku sepi ing atiku
Hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam-laman esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedip ing moto
Wes marem atiku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ska 86 - Sayang 2 Ska Version Mp3 Gratis, download mp3 Ska 86 - Sayang 2 Ska Version , download musik Ska 86 - Sayang 2 Ska Version , download Video Ska 86 - Sayang 2 Ska Version , Ska 86 - Sayang 2 Ska Version mp4
Download Lagu