Nella Kharisma - Pantai Klayar Lagu MP3 dan Video Download

Nella Kharisma - Pantai Klayar

Gambar Nella  Kharisma - Pantai Klayar

Listen: 1.5M

Date: 29 Jul 2017

Duration: 05:08

Likes: 3.9K

Nella Kharisma - Pantai Klayar Video :

Description:

Nella Kharisma - Pantai Klayar, tulung sawangen, sawangen aku
sing nandang rindu
oh tulung muliho nadyan sedelo
aku wis lilo

samar ati iki samar
yen nganti kowe lali
janjimu ning pantai klayar

samar ati iki samar
yen nganti kowe tego
ninggal aku ganti pacar hoo uooo

sedelo wae aku ora biso
aduh kowe ning opo ninggalke lungo
sekedep netro aku ora lilo
yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo hoo uooo


tulung sawangen, sawangen aku sing nandang rindu
oh tulung muliho nadyan sedelo aku wis lilo

samar ati iki samar
yen nganti kowe lali janjimu ning pantai klayar
samar ati iki samar
yen nganti kowe tego ninggal aku ganti pacar hoo uooo

sedelo wae aku ora biso
aduh kowe ning opo ninggalke lungo
sekedep netro aku ora lilo
yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo hoo uooo

birune segoto kutho pacitan
nyimpen janjimu seprene ra biso ilang
birune segoto kutho pacitan
pantai klayar sing nyimpen sewu kenangan hoouooo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Pantai Klayar Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Pantai Klayar, download musik Nella Kharisma - Pantai Klayar, download Video Nella Kharisma - Pantai Klayar, Nella Kharisma - Pantai Klayar mp4
Download Lagu