Via Vallen - Pantai Klayar Lagu MP3 dan Video Download

Via Vallen - Pantai Klayar

Gambar Via Vallen - Pantai Klayar

Listen: 4.8M

Date: 10 Mar 2017

Duration: 05:20

Likes: 8.5K

Via Vallen - Pantai Klayar Video :

Description:

Via Vallen - Pantai Klayar, Tulung sawangen sawangen aku sing nandang rindu
oh tulung muliho senadyan sedelo aku wis lilo

Samar ati iki samar
yen nganti kowe lali janjimu neng pantai Klayar
samar ati iki samar
yen nganti kowe tego ninggal aku ganti pacar

oouuooo...

Sedelo wae aku ora biso
adoh kowe nengopo ninggalke lungo
sekedep netro aku ora lilo
yen nganti kowe gandeng karo wong liyo

oouuooo...

Tulung sawangen sawangen aku sing nandang rindu
oh tulung muliho senadyan sedelo aku wis lilo

Birune segoro kutho Pacitan
nyimpen janjimu seprene ra biso ilang
birune segoro kutho Pacitan
pantai Klayar sing nyimpen seweu kenangan

oouuooo...

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Via Vallen - Pantai Klayar Mp3 Gratis, download mp3 Via Vallen - Pantai Klayar, download musik Via Vallen - Pantai Klayar, download Video Via Vallen - Pantai Klayar, Via Vallen - Pantai Klayar mp4
Download Lagu