Devi Aldiva - Bojo Ketikung Lagu MP3 dan Video Download

Devi Aldiva - Bojo Ketikung

Gambar Devi Aldiva - Bojo Ketikung

Listen:

Date: 15 Jan 2017

Duration: 04:44

Likes:

Devi Aldiva - Bojo Ketikung Video :

Description:

Devi Aldiva - Bojo Ketikung, Sopo Seng Bojone di Tikung...!!!

Aku Ra Nyongko
ADVERTISING

Kowe Tego Karo Konco. .
Jarene Konco Cedek
Bojoku Kok Sleding Tekel . . .
Opo Ra Onok...
Lanang Lio Seng Seneng Kowe
Nganti Kowe Nikung...
Bojone Konco Dewe ...heh!

Kowe Koncoku,
Seng Jarene Cs-Ku...
Nanging Nyatane Nek Mburi,
Kok Kowe Koyok Pabu...
Mbribik Nikung Nyiak,
Bojone Konco Dewe...
Ora Mikir Kancane,
Tumindak Sakarepe...
Paitan Cangkem Lunyu,
Kau Merebut Pacarku...
Tusuk Dari Belakang,
Ah Mana Kutahu...
Seakan Kau Arjuna,
Padahal Engkau Keju...
Ra Nganggo Sopan Santun,
Kau Dustai Diriku ...

Sak Tenane Atiku Loro
Nanging Aku, Mencoba Rapopo...
Sak Tenane Atiku Loro
Nanging Aku, Kebacut Loro ...

Aku Ra Nyongko,
Kowe Tego Karo Konco. . .
Jarene Konco Cedek,
Bojoku Kok Sleding Tekel . . .
Opo Ra Onok,
Lanang Lio Seng Seneng Kowe. . .
Nganti Kowe Nikung,
Bojone Konco Dewe ...aah!

Aku Kurang Opo,
Kok Kowe Iso Tego...
Opo Ono Salahku,
Terus Kowe Nikung Aku...
Aku Kudu Tak Ajarno,
Kok Aku Kudu Lilo...
Ngrasakno Tumindakmu,
Sing Ngrugekne Awakku...
Pancen Kowe Konyol,
Neng Utekmu Kok Protol
Pendak Dinone Aworr Ahh,
Bojoku Kok Gondol...
Tak Bisa Aku Pendam, Mana Sanggup Bertahan. . .
Nang Ngarep Kok Apik'an, Neng Mburi Kurang Ajar.

Sak Tenane Atiku Loro
Nanging Aku, Mencoba Rapopo...
Sak Tenane Atiku Loro
Nanging Aku, Kebacut Loro ...

Aku Ra Nyongko
Kowe Tego Karo Konco. .
Jarene Konco Cedek
Bojoku Kok Sleding Tekel . . .
Opo Ra Onok...
Lanang Lio Seng Seneng Kowe
Nganti Kowe Nikung...
Bojone Konco Dewe ...Yooh!

Wes Sakarepmu,
Yen ngeneki Caramu...
Yen Ngeneki Dalane, Aku Mung Ikhlas Wae...
Kowe Mung Tak Bedani, Kok Watakmu Kemlinthi...
Pacar Teman Sendiri, Kau Anggap Permaisuri...
Gek Ndang Ruwatono, Gek Ndang Untalono...
Mugo Iso Seneng, Awet Tekan Tuo
Sakjane Aku Ngguyu, Mikirne Tumindakmu.
Kok Kowe Nggragas Banget, Ngopeni Turahanku...

Sak Tenane Atiku Loro
Nanging Aku, Mencoba Rapopo...
Sak Tenane Atiku Loro
Nanging Aku, Kebacut Loro ...

Aku Ra Nyongko
Kowe Tego Karo Konco. .
Jarene Konco Cedek
Bojoku Kok Sleding Tekel . . .
Opo Ra Onok...
Lanang Lio Seng Seneng Kowe
Nganti Kowe Nikung...
Bojone Konco Dewe...

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Devi Aldiva - Bojo Ketikung Mp3 Gratis, download mp3 Devi Aldiva - Bojo Ketikung, download musik Devi Aldiva - Bojo Ketikung, download Video Devi Aldiva - Bojo Ketikung, Devi Aldiva - Bojo Ketikung mp4
Download Lagu