Nella Kharisma - Kepalang Restu Lagu MP3 dan Video Download

Nella Kharisma - Kepalang Restu

Gambar Nella Kharisma - Kepalang Restu

Listen: 23.2K

Date: 24 Apr 2019

Duration: 04:13

Likes: 738

Nella Kharisma - Kepalang Restu Video :

Description:

Nella Kharisma - Kepalang Restu, mung liwat angina rak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
peteng tahun neng tanggalanku
tak tandai garis abang

ra kroso tali katresnanku karo kowe wis sakmene
langit peteng ra ono mendung
kabar sing nyesekne ati
tresnaku kepalang restu wong tuwone
tresnaku bacut adoh

mung liwat angina tak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
tanganku ra biso maneh gandeng tangene
crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

peteng tahun neng tanggalanku
tak tandai garis abang

ra kroso tali katresnanku karo kowe wis sakmene
langit peteng ra ono mendung
kabar sing nyesekne ati
tresnaku kepalang restu wong tuwone
tresnaku bacut adoh

mung liwat angina tak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
tanganku ra biso maneh gandeng tangene
crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

mung liwat angina tak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
tanganku ra biso maneh gandeng tangene
crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Kepalang Restu Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Kepalang Restu, download musik Nella Kharisma - Kepalang Restu, download Video Nella Kharisma - Kepalang Restu, Nella Kharisma - Kepalang Restu mp4
Download Lagu